Född för uppvärmning

Varumärkesförsäljning

8 % besparingar i alla intervall över hela webbplatsen

Ocoopa8

GAME CHANGER, bästa Ocoopa uppladdningsbara handvärmare!

GAME CHANGER, Best Ocoopa Rechargeable Hand Warmer!

Handwarmer |

Alyssa Rae lyssabgood1@yahoo.com

Min historia med Raynauds

Jag har kämpat mot sekundära Raynauds sedan jag var väldigt liten utan att veta att det var ett medicinskt tillstånd. Jag tänkte bara när folk blev kalla fingrar, tår och öron gjorde vad mina skulle göra... vilket var att bli rött, vitt eller lila/blått, känna pirr och domningar åtföljd av enorm smärta.

ocoopa uppladdningsbar handvärmare

Redan 2016 fick jag diagnosen min 13:e och 14:e diagnosen Systemic Lupus Erythematosus och Raynauds sjukdom. Vad båda dessa sjukdomar har gemensamt är att det inte finns något botemedel och de enda mediciner som används är viktiga för att försöka minimera symtomens svårighetsgrad. Jag har försökt allt möjligt för att behandla denna best som heter Raynauds, såsom kalciumkanalblockerare, vasodilatorer, blodtryckssänkande mediciner, heta händer (de för händer och även fötter), varmare påklädning, dubbla handskar och luddiga strumpor, värmekuddar runt min luddiga strumpa täckta fötter, klara av stress och undvika snabbt växlande temperaturer, men jag har inte haft någon lättnad. Jag befinner mig för närvarande i en allvarlig uppblossning av Raynauds till den punkt där mina tår får sår och jag har ätit steroidkräm i lite över en månad nu utan förbättring eller lindring. Att säga att det har varit en kamp är en fullständig underdrift.

ocoopa uppladdningsbar handvärmare

Första gången jag känner Ocoopa

Nyligen skrev jag på min Instagram angående bristen på hydroxyklorokinläkemedel som är en av medicinerna som håller mig vid liv. En söt kvinna vid namn Vicky från Ocoopa skrev en kommentar till den och frågade mig om jag någonsin har testat handvärmare. Jag började berätta för henne att de enda varmare jag har provat och hittat var märken med heta händer som du får från Target eller Walmart och att jag inte har haft någon framgång. Hon delade sedan med sig av Ocoopa uppladdningsbara handvärmare som fungerar som en powerbank... så jag bestämde mig för att prova.

När jag först fick den var den så illaluktande upphetsad eftersom den var blå (min favoritfärg genom alla tider) och jag kunde inte vänta med att testa den! Jag laddade den lite innan jag använde den för första gången och ärligt talat blev jag förvånad över att den inte har en, inte två, utan TRE värmeinställningar beroende på dina behov. Inte bara det, utan den värms upp otroligt snabbt.

Jag började känna värmen inom några sekunder efter att jag slagit på den och vid full värme tog det inte mer än 45 sekunder. Det är den perfekta storleken för att passa mellan dina händer, den är lätt och väldigt lätt att använda. Jag lär mig alltid något nytt om det ju längre jag har det.

ocoopa uppladdningsbar handvärmare

Rekommenderar starkt Ocoopa handvärmare

Min övergripande ärliga åsikt om den här produkten är att den är en gamechanger inte bara för Raynauds patienter som behöver dem utan också för människor som bor eller reser till mycket kalla områden. Det är mångsidigt och mångsidigt. Även om jag inte har hittat något botemedel för att hjälpa mina Raynauds, ger denna handvärmare mig så mycket hopp och har hjälpt till att lindra en del av smärtan och har lätt ökat mitt blodflöde. Jag skulle också vilja påstå att även om det är en handvärmare kan du använda den på tårna också, det har jag och det har varit fantastiskt! När det gäller bilderna jag delar är den ena handvärmaren som laddas med informationskortet från Raynauds. Foundation som jag aldrig visste fanns och är så glad över att kolla in och lära mig mer om min sjukdom! Den andra är jag som sitter i soffan helt inlindad och försöker bli varm medan jag använder handvärmaren när mina fingrar började bli vita. Till sist, den andra är av min katt som gillar att stjäla värmen från mig för att hon tror att hon äger stället.

ocoopa uppladdningsbara handvärmare

Jag rekommenderar starkt Ocoopa uppladdningsbara handvärmare alla, SÄRSKILT Raynauds patienter att ha detta otroliga det till hands, speciellt med dina akuta mediciner när du reser, jag lovar att du inte kommer att ångra det! Och Ocoopa är sponsor för den största amerikanska Raynauds-föreningen , det borde du verkligen göra kolla in det här.

Köp 5200mAh Ocoopa handvärmare på Amazon:

USA:https://amzn.to/37kPigc

Storbritannien:https://amzn.to/3fTY6gU

Besök Ocopa Facebook-sida: https://www.facebook.com/OcoopaHandwarmer

3 kommentarer

Where I live the weather is pretty cold all year long so I was looking for a rechargeable hand warmer that did a good job. I found these and I really enjoy having them because they’re easy to take everywhere (university, car, etc). Ocoopa rechargeable hand warmer great quality and the price is affordable. I’m impressed with how fast they warm my hands. I love them.

Anyelén Fiestas Curay,

The ocoopa hand warmer is my new little bestie – yes, it’s a rechargeable hand warmer and it’s glorious weather here, ironic I know – but that’s #raynauds for you! .
This hand warmer really is a ten out of ten product for me. It’s small, it’s funky, it’s rechargeable, it heats up in (literally) seconds … and did I say – it doubles up as a power bank for your phone! Sweeeet! .
I have used it multiple times this week and one charge lasts for up to twelve hours. It’s just fab! I definitely won’t be leaving the house without it. Thank you

Natie wilson,

I was looking for a more sustainable option to keep my hands warm during the winter, and so far I LOVE my rechargeable hand warmer! It gets very hot on the high setting and I think ocoopa rechargeable hand warmers wonderful that it doubles as a power bank. Much better than the disposable heat packs, or the ones that need to be boiled before reuse. Looking forward to taking my warmer to the snow and seeing how it performs!

luna,

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.