Född för uppvärmning

Varumärkesförsäljning

8 % besparingar i alla intervall över hela webbplatsen

DAD45

Den ultimata guiden om hur man använder uppladdningsbara handvärmare

Ultimate Guide On How To Use Rechargeable Hand Warmers

Handwarmer |

Från Destiny Lenhardt

Min resa

Det var för drygt ett år sedan jag fick reda på att jag hade Raynauds syndrom, men att sätta ett namn på det, fixade det inte. I över ett decennium har jag haft mycket dålig cirkulation i armar och ben. Jag märkte att jag på platser var som helst under rumstemperatur började tappa känslan för mina fingrar, de blev helt vita och började pirra eller bränna beroende på hur kallt det var. Detta skulle hända inomhus om luftkonditioneringen var påslagen, det hände på tidiga morgonpromenader, eller till och med vid poolen, och så blev detta mitt liv. Jag skulle försöka nypa dem eller värma upp dem under vattnet men det är väldigt smärtsamt när cirkulationen kommer in igen. Bor i Kanada, 8 månader om året, räcker det inte med vinterhandskar för att förhindra att detta händer och jag skulle till och med undvika att lämna huset på grund av hur svårt det har blivit.

Själv älskar jag spår och gillar att springa på morgonen. Jag har genomfört ett hinderlopp och har tränat för att göra ett maraton nästa år! Löpning har hjälpt min mentala och fysiska hälsa på så många sätt, men även mitt under löpningen har jag fortfarande denna förlust av cirkulation. Jag älskar att springa på en utomhusbana men den friska morgonluften gör smärtan outhärdlig som gånger. Jag ville dock inte att detta skulle hålla mig tillbaka, så sökte andra metoder för att lindra symptomen.

Raynauds förening

Genom otaliga timmar av efterforskningar efter lösningar hittade jag The Raynaud's Association , som har gett mig stöd för att veta att jag inte är ensam. De erbjuder fantastiska resurser för att hjälpa mig med att hantera. Jag kan hålla mig uppdaterad om den senaste forskningen och informationen. För närvarande finns det en känd orsak eller botemedel mot Raynauds syndrom. Människor runt om i världen kämpar i olika utsträckning med samma utmaningar som jag står inför. Det finns många former av behandling för att hjälpa till med symptomen på det.

Personligen valde jag vägen att inte ta den receptbelagda medicinen. Personliga rön Jag har funnit att det hjälper oerhört mycket att använda handvärmare, men de är inte alltid de mest praktiska. Engångshandvärmarna blir mycket dyra, och många märken antingen bränner huden eller är ineffektiva och tappar värme snabbt. Det här alternativet bidrar till högt slöseri och när du ska på resa är det inte idealiskt att köra runt en stor låda med dem. Så jag vände mig till återanvändbara handvärmare, dessa kräver dock vanligtvis kokande vatten eller tappar värme snabbt, etc. Återigen letade jag efter ett bättre alternativ, eftersom jag visste att det måste finnas där ute!

Ocoopa Uppladdningsbara handvärmare

Nyligen introducerades jag för det AMAZING märket Ocoopa. Detta företag gör uppladdningsbara handvärmare som har tre olika värmeinställningar! Första gången jag provade det blev jag imponerad! Varje handvärmare är mycket väldesignad, snygg och diskret med en bärväska som lätt gömmer sig! Den kunde hålla en laddning hela dagen och inte orsaka någon sorg. De tre olika värmeinställningarna säkerställer att beroende på din känslighet och temperatur, finns det en sweet spot för dig! Denna handvärmare är hållbar och fungerar även som ett bärbart laddningspaket för din mobiltelefon eller vilken enhet som helst som kan anslutas till ett USB-uttag. Den är snygg, lätt att använda med en enda knapp. Att göra det här bytet har gjort stor skillnad för mig! Jag är tacksam över att ha hittat denna perfekta lösning. Jag vet nu att jag inte kommer att bidra till slöseriet med engångshandvärmare. Jag kommer inte oroa mig för campingresor eller kalla rattar.

uppladdningsbar handvärmare

Ocoopa har gett mig en del av mitt liv tillbaka som jag inte visste var möjlig. Företaget har varit mer än exceptionellt, från effektiva leveranser och låga förpackningar till material och produktkvalitet. Raynauds förening har erkänt Ocoopas positiva inverkan på samhället och har samarbetat för att hjälpa andra människor som jag att uppleva förändringen. Något så litet har gjort så stor inverkan på min livskvalitet, jag kan inte säga tack nog! Det är inte konstigt att de är en Amazon-bästsäljare.

I dag

Idag vaknade jag, tog på mig löparskorna, kopplade ur min Ocoopa uppladdningsbara handvärmare och tog en löptur. Idag upplevde jag inte ångest över att gå ut. Idag kunde jag leva mitt liv utan begränsningar. Jag vill säga ett stort tack till Ocoopa för deras fantastiska produkt. Det har varit en ganska lång resa men idag är jag så mycket närmare att nå mitt mål att springa ett maraton! Vart jag än går vet jag att jag inte kommer att lämna utan den!

Köp 10000mAh Ocoopa Handvärmare på Amazon:

USA: https://amzn.to/3oeZL3N

Storbritannien: https://amzn.to/3odJRGW

Besök Ocopa Facebook-sida: https://www.facebook.com/OcoopaHandwarmer

1 kommentar

A while back I mentioned using a rechargeable hand warmer to help keep my lenses from fogging up as well as keep me warm while outshooting the stars. The Ocoopa Company saw my post and reached out to me to see if I would like to test out Ocoopa rechargeable hand warmers/battery pack device. I’ve been using it now daily and I love these!

In the summer if my camera lenses are cold from being inside with the air Conditioning I place these in my bag to warm up the lenses so they wont fog up when I arrive at my shoot. In the winter I wrap a scarf around my lens with these to keep them from getting cold and fogging up as well. Putting it inside my jacket always kept the inside super warm. Its almost too hot to touch when its on high, and it will heat for 6 to 12 hours depending on which setting you have it.

I want to thank OcooPa for sending me one to test out, and I’ve really enjoyed using it. I wasn’t paid anything to say this, nor am I making any kind of commission if you decide to purchase one. I just wanted to thank them for giving me a chance to test these out for them, and if you’re looking for a similar solution to my lens issues

Wes Snyder Photography,

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.