Född för uppvärmning

Varumärkesförsäljning

8 % besparingar i alla intervall över hela webbplatsen

Ocoopa8

De bästa Rechargebale-handvärmarna, förbli rostiga på vintern

Ocoopa hand warmer

Handwarmer |

Carrie Case carrielynncase@gmail.com

Lär känna Raynaud's

Jag har lidit av Raynauds syndrom i många år och Ocoopas uppladdningsbara handvärmare har varit en livräddare för mig!!!

Raynauds är ett kroniskt tillstånd som begränsar blodcirkulationen till händer och fötter. Kallare klimat, kallt vatten och till och med stress kommer att göra att mina fingrar tappar cirkulationen och blir domna. De börjar bli vita när de tappar blodflödet, och sedan blåa och slutligen röda. Denna cykel varar vanligtvis en timme och är mycket smärtsam. Ocoopa handvärmare kommer bekvämt med en liten påse och jag har den med mig hela tiden. Det värms bokstavligen upp på några sekunder, så jag kan förhindra att mina händer fryser när jag känner att symptomen kommer.

Det har varit det mest fördelaktiga för mig som Raynauds lidande eftersom jag inte behöver utstå smärtan alls när jag väl sätter på handvärmaren. Förr i tiden, att bara gå igenom frysdelen i mataffären, simma och diska skulle få mina fingrar att domna.

Så tyvärr är det inte bara kalla klimat som utlöser en episod. Det kan hända på sommaren också. Jag började inte tycka om utomhusaktiviteter eftersom jag inte ville vara obekväm i en timme eller mer när jag försökte få tillbaka cirkulationen i mina händer. Jag gick miste om roliga stunder med familj och vänner.

Eftersom Raynauds syndrom är ett kroniskt tillstånd, är det något som jag kommer att ha för livet. Det enda ”botemedlet” är att klä sig varmt och att försöka undvika situationer som utlöser symtomen. Att kunna förhindra att mina händer tappar cirkulationen omedelbart gör att jag kan undvika en obekväm situation helt och hållet. Jag har inte hittat något som kan jämföras med handvärmare. Jag har provat många olika typer av handskar, och de Hot Hands aktiverade värmepaketen, men de fungerade vanligtvis inte för mig eftersom de var obekväma och skrymmande, och förpackningarna aktiverades inte tillräckligt snabbt för att undvika uppblossning.

Ocoopa handvärmare testkänsla

Ocoopa uppladdningsbara handvärmare har en smidig konsistens och känns bra i mina händer. Båda sidorna av enheten värms upp vilket ger en jämn värme genomgående. Detta är det enda botemedlet jag har hittat som fungerar direkt. Det har verkligen besparat mig mycket onödigt lidande. Jag har använt det nästan överallt. Jag har tagit den på skridskoåkning, på bio, på campingturer, på ett flygplan och jag har använt den när jag arbetat vid mitt skrivbord. Den har varit den perfekta varma följeslagaren under många kyliga dagar, och har till och med kommit väl till pass de dagar jag inte kände för att flytta från soffan!

uppladdningsbar handvärmare

Min man är mycket tekniskt kunnig och visste att jag hade problem med att hålla händerna varma i vissa situationer. Han forskade mycket på olika handskar och prylar, men valde till slut Ocopa handvärmare för att det är strålande recensioner och för att det också var en telefonladdare! Han gav den till mig i present, och den professionella förpackningen innehöll till och med ett fint presentkort.

Jag var glad över att det inte bara hindrade mina händer från att ha Raynauds symptom, utan det laddade också min telefon!! Detta eliminerar behovet för mig att bära runt på en separat powerbank också.

Rekommenderar Ocoopa handvärmare

Jag har nu 2 olika modeller och jag älskar dem båda! De har vardera 3 olika temperaturinställningar och håller sig varma i 8 eller fler timmar. Det bästa är att om jag kan använda enheten när jag börjar känna mig kall, kan jag vanligtvis slå ut mina symtom på den lägsta inställningen! Det här är en fantastisk känsla, med tanke på att detta är något jag har hanterat i många år utan beslutsamhet. Jag hade inga andra val tidigare.

Den mindre modellen fungerar bäst med mina små händer och jag kan till och med passa in den i mina handskar. Den innehåller en adapter för din telefon för laddning direkt till enheten. Den större modellen erbjuder 3 anslutningstyper, vilket är en bekväm funktion.

uppladdningsbar handvärmare

Jag skulle köpa uppladdningsbara handvärmare eller andra produkter som erbjuds av Ocoopa igen. Denna handvärmare är det bästa jag har fått för mina Raynauds symptom. Jag skulle definitivt ge detta till någon med liknande behov och tror att det kan vara fördelaktigt för andra åkommor som artrit eller alla problem som du skulle använda en värmedyna för. Priset är bra för alla funktioner och fördelar som denna enhet ger. Om du lider av Raynauds syndrom , har kalla händer eller tillbringar tid i kallare klimat, är denna uppladdningsbara handvärmare och telefonladdare en win-win!!

Köp 10000mAh Ocoopa Handvärmare på Amazon:

USA: https://amzn.to/3oeZL3N

Storbritannien: https://amzn.to/3odJRGW

Besök Ocopa Facebook-sidahttps://www.facebook.com/OcoopaHandwarmer

 

 

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.